Nooit meer alleen, altijd gerust

Jane gaat nog een stapje verder in het ontzorgen van de zorgkring. Bovenop de slimme combinatie van bewegingssensoren, alarmknoppen en de handige Jane-app voegen we nu een handige audiofunctie toe.

 

Alarmknop

Functioneel design

Communicatie

Met de mantelzorger of de zorgcentrale

100% gerust

In realtime

Hoe werkt het audiosysteem?

 

De functie van de alarmknop
De senior ontdekt een gezondheidsprobleem en duwt op de alarmknop.

 

Na de actie volgt de communicatie
Er wordt onmiddellijk een melding verstuurd naar de zorgkring. Wanneer de mantelzorger niet beschikbaar is wordt de melding verstuurd naar een zorgcentrale. Het alarm wordt verstuurd waarna de zorgcentrale een gesprek kan opstarten zonder dat de senior een actie moet ondernemen (een hoorn opnemen hoeft dus niet) om het incident beter in te schatten.

Het is ook mogelijk om de melding onmiddellijk naar de zorgcentrale te sturen. 

 

100% gerust

Ook zonder alarmknop mag je gerust zijn. Dankzij slimme meldingen en een real-time welzijnsstatus weet je steeds hoe het gaat met de senior. Meer nog, je wordt ook gealarmeerd als deze niet meer zelf om hulp kan vragen via de alarmknop. Via deze welzijnsinzichten kan u nog beter voor de senior zorgen en verschuiven we van een reactieve naar een proactieve zorgoplossing.

 

 

oudere_verpleegster

We merken zelfs dat het onze band als familie versterkt heeft.”

De oma van Henri is nog heel actief en werkt graag in de tuin. Dat ze dankzij Jane nog thuis kan wonen, vinden hij en zijn familie een grote meerwaarde.

voor-thuis-mobile

Benieuwd naar wat Jane voor jou kan betekenen binnen thuiszorg of ouderenzorg?

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Jane? Maak een afspraak met één van onze experts.