Familiehulp en Jane leefstijlmonitoring

Samenwerking Familiehulp & Jane

Familiehulp biedt als eerste thuiszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel het leefstijlmonitoring systeem – met 24/7 inzichten en slimme alarmen - van Jane aan. Zo wil Familiehulp tegemoetkomen aan de stijgende vraag van senioren en hun mantelzorgers om langer, veiliger én gerust thuis te blijven wonen. Voor Jane is dit partnerschap een belangrijke stap in zijn ambitie om een actieve rol op te nemen binnen het thuiszorglandschap in België.

Maak kennis met Jane

Met Jane combineer je 3 klassieke alarmknoppen en 6 slimme bewegingssensoren met de handige Jane-app. Zo weet jij altijd en overal hoe het me je (groot)ouders gaat, terwijl zij veilig van het leven genieten in hun vertrouwde omgeving.'
 
Quantified

Wat is leefstijlmonitoring?

Leefstijlmonitoring volgt beweging via slimme technologie zoals sensoren en alarmen. Jane herkent en registreert patronen en stuurt meldingen naar een zorgkring bij een significante afwijkingen. Denk aan een ongewoon lang toiletbezoek, een val of een onregelmatige nachtrust. Ook ben je in de mogelijkheid om zelf zorgregels in te stellen. Jij beslist wie er een melding krijgt. Is je mama of papa een periode niet thuis? Dan stel je de 'Niet thuis-modus' in. 

Alarmknop vs. Jane

Leefstijlmonitoring biedt voordelen voor alle partijen, zowel voor senioren als zorgverleners. Door de slimme technologie is het bijvoorbeeld niet nodig om een alarmknop te dragen. Door patronen te herkennen wordt er op basis van deze parameters een melding gestuurd.

Kenmerken van Jane:

  • Een fysieke knop is geen verplichting
  • Analyseert zonder camera
  • Detecteert beweging en temperatuur
  • Handige app voor 24/7 real-time inzichten
  • Krijg een melding bij een afwijkend patroon
  • Inzicht in het welzijn door uitgebreide inzichten

Mooie eerste resultaten

Met de opname van leefstijlmonitoring oplossing onderstreept Familiehulp haar missie om klanten blijvend te ondersteunen in het dagelijks leven. Deze lancering volgt op een eerste testfase bij klanten thuis, waarbij vooral de mantelzorgers actief met de zorgoplossing aan de slag gingen.

 

Geniet van korting als Familiehulp-klant

Gebruik de code 'Familiehulp' en krijg €50 korting en 6 maanden gratis premium service (ter waarde van €89,70)!
Bestel Jane.

 

 

 

 

Download de brochure

Familiehulp & Jane

Hoe Jane installeren?

De installatie kan zelf uitgevoerd worden. Gebruik hiervoor de handige instructievideo.
Wil je zeker zijn dat alles correct geïnstalleerd is? Dan heb je de mogelijkheid om de installatie over te laten aan een professioneel installateur.

 

 

Informatie over de samenwerking

Dankzij deze technologie kunnen senioren gemiddeld 12,7 maanden langer thuis blijven wonen. Zo behouden ze hun sociale rol en vrijheid, wat hun welzijn alleen maar ten goede komt.

Mits toestemming van de klant kunnen ook de medewerkers van Familiehulp een beter overzicht krijgen. Plannen van de zorg wordt hierdoor gemakkelijker, het werken efficiënter en de kwaliteit van de zorg verbetert. Bovendien bepaalt elke klant zelf welke personen aan Jane gekoppeld worden. Het sluit perfect aan bij de zelforganiserende zorg, waarbij de klant centraal staat en de zorgverlener zich aanpast aan de vragen en wensen van de zorgbehoevende.

Celine Mys, Productbeheerder Zorgbeleid bij Familiehulp: “Een slimme zorgoplossing als Jane sluit naadloos aan bij de visie van Familiehulp om steeds te vertrekken vanuit de persoon zelf, en de zorgbehoeften altijd in samenspraak te bepalen. Zo kunnen niet alleen de senioren langer, veiliger en gerust thuis blijven wonen. Ook de mantelzorger en medewerkers van Familiehulp zijn veel geruster. Wat de kwaliteit van de zorg enkel maar ten goede komt.”

Meer weten over de samenwerking?

Bekijk de website van Familiehulp.

Babbel eens over Jane

Wil je graag meer informatie over Jane of Familiehulp? Bespreek in alle rust de voordelen van Jane aan de hand van deze uitgebreide brochure. Heb je vragen over Jane? Thomas helpt je graag verder.