5 redenen om Jane in huis te halen.

ouudere

Is jouw (groot)moeder of -vader nog niet overtuigd van de voordelen van Jane? Of zie je zelf de toegevoegde waarde niet? Laat ons jou overtuigen. Dit zijn 5 redenen waarom je thuis Jane moet hebben!

1. De zorgkring is steeds gerust

De unieke combinatie van alarmknoppen en bewegingssensoren maakt van Jane een complete oplossing. Zo zal er steeds een waarschuwing uitgestuurd worden zodra er iets ongewoons gebeurt in de woning van de oudere. Of de waarschuwing nu komt van een alarmknop of van een sensor, je kan op beide oren slapen dat je op tijd een melding ontvangt.

2. Andere gespreksonderwerpen dan zorggesprekken


Met Jane in de woning van de oudere, zijn eindeloze zorggesprekken verleden tijd. ‘Zou een rusthuis een goed idee zijn? Of een serviceflat? Wat kunnen we doen als oma of opa ziek wordt? ’ Al die vragen zijn niet meer nodig, want met Jane heb je de oplossing in huis.


3. De oudere geniet van vrijheid

In de eigen woning kunnen ouderen ongestoord doen en laten wat ze zelf willen. Mensen zijn niet graag afhankelijk van anderen. Zeker op je oude dag, wil je geen last zijn voor je naaste omgeving en gewoon kunnen doen waar je zelf zin in hebt. Ouderen behouden met Jane hun vrijheid en kunnen zelf kiezen wat en wanneer ze iets doen.

4. Uitstel van hoge rusthuiskosten


Vaak gaan ouderen naar een rusthuis terwijl ze nog perfect thuis kunnen blijven wonen, uit schrik voor als er toch iets zou gebeuren. Dit brengt eveneens hoge kosten met zich mee: meer dan 1.500 euro per maand.Met Jane kan de oudere langer zelfstandig thuis blijven wonen en worden die kosten uitgespaard. Jane koop je al aan voor 319 euro en daarna betaal je maandelijks 14,95 euro voor de service. Je wordt dan ook meteen op de hoogte gesteld, moest er toch eens iets gebeuren.


5. De oudere kan langer in zijn of haar eigen woning blijven wonen


Oost west, thuis best. Dat geldt ook voor ouderen. Ouderen willen graag langer in hun eigen woning blijven wonen. Ze voelen zich er veilig, geborgen, thuis. Dat gaat ouderen een goed gevoel geven.

 

Bonus : Slimme algoritmes leren de oudere steeds beter kennen

De Jane-oplossing is uitgerust met slimme algoritmes. Ze gaat de gewoonten van de oudere elke dag beter leren kennen. Zo zal Jane steeds accurater worden en de oudere nog beter kunnen helpen.

Zoals je ziet brengt Jane tal van voordelen met zich mee. Wil jij Jane aankopen voor je oudere? Dat kan hier.