/ Blog / Gebruiker aan het woord: Kris Van Doninck, directeur van Seniorenresidentie Meulenberg in Beveren

Gebruiker aan het woord: Kris Van Doninck, directeur van Seniorenresidentie Meulenberg in Beveren

Jane heeft al een hele weg afgelegd en op haar pad talloze gebruikers overtuigd. Zowel senioren als hun geliefden, mantelzorgers en seniorenresidenties vielen onherroepelijk voor haar gemoedsrust, gebruiksgemak en gegarandeerde privacy. Maar gelooft u ons vooral niet op ons woord, hoor het liever uit de mond van enkele Jane-gebruikers, zoals Kris Van Doninck, of Krisje, zoals iedereen haar kent. 

Kris "Krisje" Van Doninck

Krisje is directeur van Seniorenresidentie Meulenberg in Beveren, een gemeenschap waar senioren zelfstandig wonen met zorg- en hotelomkadering.

“Ik ben al sinds dag één actief in Meulenberg, in verschillende gedaantes, in oktober 2020 vier ik al mijn 18de jaar hier. Ik heb hier in het salon nog stoelen zitten uitpakken. (lacht) Tot eind vorig jaar maakten we deel uit van de zorggroep Armonea, maar toen we op 1 december 2019 zelfstandig onze weg gingen, kreeg ik de functie van directeur aangeboden, echt een droom die uitkwam! We voelden al lang dat we een alternatief moesten vinden voor de alarmknoppen dat we gebruikten. Het was een logge, dure constructie waarmee we ons bovendien niet langer gerust voelden. Na een tijdlang rondkijken, kwamen we bij Jane terecht en dat was meteen de juiste match!

janekris

Jane is voor ons een match!

Iedereen is nu veel geruster, ons team én onze bewoners. Zo krijgen we bijvoorbeeld elk alarm gelijktijdig op drie manieren binnen: via telefoon, sms en de app.

 

Jane zorgt voor rust

Vroeger bleef er altijd angstvallig iemand bij de telefoon, want stel je voor dat je een alarm mist. Nu zijn we zeker dat we alles binnenkrijgen. De reactiesnelheid is ook enorm gestegen nu we rechtstreeks waarschuwingen krijgen, in plaats van via een callcenter. Binnen de 90 seconden is er nu altijd iemand ter plaatse. Dat redt levens!
En dat willen we blijven doen. Het team van Jane denkt gelukkig mee wanneer we vragen of suggesties hebben, zo werken ze nu aan uitbreidingen om de slaapkwaliteit van de bewoners te monitoren. Door de future-proof technologie, zijn er nog veel mogelijkheden tot uitbreiding. De samenwerking was van bij de start heel aangenaam en we zijn ook heel tevreden van de totaaloplossing.

Jane omschrijven? Een innovatieve en betaalbare alles-in-één oplossing
met een toekomstgerichte visie die ons helpt om onze bewoners zo lang mogelijk bij ons te houden. En daar doen we het voor, natuurlijk!”