Facturatie

Heb jij vragen over de facturatie van Jane? Hier vind je het antwoord!Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je niet vindt wat jij zoekt.
 

FAQ

Hoeveel kost de Jane-oplossing?

Je kan een Jane-kit aankopen voor € 319 (alle belastingen inbegrepen). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van bij welke verdeler je de kit aankoopt. Voor die prijs zal je de volledige Jane-kit ontvangen. Die bestaat uit 1 Jane-hub, 6 Jane-bewegingssensoren, 3 Jane-noodknoppen, 1 stroomkabel, 1 ethernetkabel en 12 AA-batterijen.

Moet ik een maandelijks abonnement nemen om de Jane-oplossing te gebruiken?

Ja, dit is nodig om toegang te krijgen tot de Jane-applicatie en zijn volledige functionaliteiten. De maandelijkse kostprijs bedraagt € 14,95 (alle belastingen inbegrepen). Als exclusief lanceringsaanbod zal je momenteel alle functionaliteiten gedurende 6 maanden gratis ontvangen.

Hoeveel dien ik per maand te betalen?

Na het aankopen van de Jane-kit, kan je een profiel aanmaken op het Jane-platform. Hier dien je de nodige betalingsgegevens in te vullen, die nodig zijn voor de maandelijkse afrekening van € 14,95 (inclusief alle belastingen) om het Jane-platform te kunnen gebruiken. Als exclusief lanceringsaanbod zal je momenteel alle functionaliteiten gedurende 6 maanden gratis ontvangen.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kan je abonnement door een e-mail te sturen naar info@jane.be. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Is er een garantie op het product?

Jazeker, wij volgen de wettelijke garantietermijn van 2 jaar, opgelegd volgens de Belgische wetgeving. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op onze website: Garantie