Zorgeloos monitoren vanop afstand

Jane opent een nieuwe wereld voor de ouderenzorg. Het samenspel van alarmknoppen, bewegingssensoren en artificiële intelligentie maakt van Jane een unieke oplossing waarmee zorgverleners hun ouderen kunnen opvolgen — vandaag én morgen.

Eerste, professionele zorgoplossing

Jane is de eerste zorgtechnologie die je zelf kan installeren. Alles is volledig draadloos en grote infrastructuurwerken zijn niet nodig.

Altijd up-to-date

In de Jane-app krijg je in één oogopslag een overzicht van alle bewoners, kamers, flats, … en bepaal je zelf wanneer er meldingen verzonden worden.

Een zorgkring op maat

Stel zelf een zorgkring samen per bewoner. In deze zorgkring kan je collega’s toevoegen, maar ook familie of vrienden van de senior.

Een unieke combinatie van alarmen

Jane is méér dan een alarmknop. Het is een slimme oplossing die quasi geen limieten heeft op het vlak van monitoring. Je stelt zelf een zorgkring samen, kiest in welke situaties je meldingen wilt ontvangen en bepaalt naar wie en op welke manier deze meldingen verzonden worden. Bovendien kan de Jane-kit aangepast worden aan de specifieke zorgbehoeften van een bewoner zodat het systeem doorheen de tijd mee evolueert met die persoon.

Laat ouderen op een autonome,
veilige manier van het leven genieten

De Jane-sensoren detecteren alleen beweging en temperatuur. Ze hebben geen camera en kunnen dus geen beelden maken, noch audio registreren.

Wel controleren de sensoren of er beweging is in bepaalde ruimtes, op bepaalde tijdstippen.
Merken ze iets ongewoons op? Dan krijg je hier een melding van.

Op die manier wordt het gedrag van je bewoners perfect gemonitord zonder een inbreuk te zijn op hun persoonlijke levenssfeer — en kunnen zij in alle veiligheid van het leven genieten.

voor-thuis-mobile

De toekomst van ouderenzorg

De zorgsector staat voor enorme uitdagingen. De vergrijzing neemt alsmaar toe, wat onvermijdelijk ook de vraag naar ouderenzorg doet stijgen. Een vraag waar het huidige zorgmodel geen antwoord op biedt — niet in Vlaanderen, noch elders in Europa.

Daarom bouwen wij mee aan een toekomstgerichte zorgoplossing, zonder fysieke muren. Zo'n oplossing ondersteunt het concept van woonzorgzones waarbij we thuis, maar ook in zorginstellingen een ecosysteem creëren tussen alle partijen zodat Jane overal en altijd kan helpen (ont)zorgen.

voor-thuis-mobile-bg
testimonial-img

Iedereen is veel geruster met Jane. Ons team én onze bewoners.”

Seniorenresidentie Meulenberg ging op zoek naar een alternatief voor hun bestaande alarmknoppen. Jane bood hen een alles-in-één oplossing met een toekomstgerichte visie.