Installatiegids

Heb jij vragen over de installatie van Jane?

FAQ

Waaruit bestaat de oplossing en waar kan ik dat installeren?

De hardware kit zal bij de oudere thuis geïnstalleerd worden. De kit bestaat uit een hub, zes bewegingssensoren, drie noodknoppen, een stroomkabel en een ethernetkabel. Tijdens de installatie zullen de sensoren en knoppen in de belangrijkste kamers geplaatst worden. Daar zullen de sensoren beweging detecteren en die doorsturen naar de hub. Als het slimme alarmsysteem iets ongewoons opmerkt, zal je hier meteen van op de hoogte gebracht worden via een melding in de applicatie. Daarnaast kan de oudere via een noodknop ook zelf meteen aangeven indien er iets niet in orde is.

Kan ik de applicatie op elk mobiel toestel gebruiken?

Om de mobiele toepassing van Jane te gebruiken, moet je toegang hebben tot een iPhone met minstens iOS-versie 10.3 of een Android-toestel met minstens Android-versie 5.1.

Kan ik Jane onmiddellijk installeren nadat ik de kit ontvangen heb?

Jep, dat gaat! Je hebt een actieve internetverbinding nodig in de woning van de oudere en een smartphone (iOS of Android met de juiste versie) met een actieve internetverbinding. De installatie neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Houd er rekening mee dat de hub mogelijk zijn software nog moet updaten, wat 15 à 30 minuten extra in beslag kan nemen. Die update zal plaatsvinden vanaf het moment dat je de hub correct aangesloten hebt aan het stroomnet en de hub toegang heeft tot het internet.