Notre brochure
Commander
Notre brochure
Commander

Zoveel meer dan een alarmknop.

Jane waakt, als je er niet bent.

Met Jane heeft u de ideale oplossing in handen om uw ouder wordende geliefde langer thuis te laten wonen. En zonder dat u – of hij/zij –zich zorgen moet maken of onveilig moet voelen.

Door het samenspel van 3 alarmknoppen, 6 bewegingssensoren, 1 hub en de gebruiksvriendelijke applicatie die alle elementen moeiteloos verbindt, weet u altijd hoe het met hem of haar gaat.
bond_offerte-Oct-20-2020-02-43-12-61-PM

Gezien in
GB

AK

familiehulp

Eenvoudige navigatie

Op het overzichtsscherm krijgt u een handig overzicht van de activiteit van uw senior en kan u eenvoudig navigeren tussen de schermen voor meer inzichten.

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5842895/IPHONE_TEST_3_NL-2.png

Een zorgkring op maat

Stel zelf een zorgkring samen op maat van uw senior. Niet alleen familieleden kunnen hier deel van uitmaken, ook buren, vrienden en/of zorgverleners voeg je eenvoudig toe.
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5842895/IPHONE_TEST_3_NL-2.png
Solution Iphone

Gedragspatronen

De data die de bewegingssensoren verzamelen, worden niet enkel in overzichtelijke dashboards weergegeven. Ook de routines van uw senior worden herkend.
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5842895/IPHONE_TEST_3_NL-2.png

Klimaatmonitoring

Ook de temperatuur kan u in het oog houden, zodat uw senior steeds van een aangename omgeving kan genieten.
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5842895/IPHONE_TEST_3_NL-2.png

Voelt als oma of opa in uw broekzak

Met behulp van onze gratis Android of iOS applicatie zie je steeds in één oogopslag of alles oké is met uw senior. Neem je ook een abonnement voor 14,95 euro per maand*, dan geniet u – en uw geliefde – van de volledige mogelijkheden van Jane.

*Dit is een maandelijkse service fee. Ook een
eenmalige kost voor de aankoop van de sensoren zal in rekening gebracht
worden

Jane installeren is kinderspel

Jane bij uw thuis geïnstalleerd

U hoeft helemaal geen techneut te zijn om Jane bij u thuis te installeren. Met een stabiele internet verbinding en smartphone of tablet, komt u er gegarandeerd. Onze Jane-app loodst u stap voor stap door de installatie. Zonder dat er ook maar één gat in een muur gemaakt moet worden.
Meer info

De perfecte match tussen zorgen en ontzorgen.

Jane_Productset_FR2-1

Een Jane kit bevat 3 digitale alarmknoppen, 6 bewegingssensoren en 1 hub. Zo creëert u een veilige omgeving bij uw senior die via onze Android of iOS applicatie gemonitord kan worden door alle leden van de zorgkring. Steeds met het grootste respect voor de privacy en data security van u en uw senior.

Bestel nu 

Eenmalig 319 euro – 14,95 euro/maand