Janes mobiele applicatie

Heb jij vragen over de kit en het systeem van Jane? Hier vind je het antwoord!
 

FAQ

Welke informatie krijg ik via de mobiele applicatie?

Via de mobiele applicatie krijg je informatie omtrent de status van de kit (status van de hub, sensoren, knoppen en hun batterijniveau). Daarnaast ontvang je informatie over de huidige status van de woning: waar en op welk tijdstip de laatste beweging geregistreerd is en wat de temperatuur was. Je zal op de hoogte gebracht worden als iemand de noodknop activeert, als een zelf ingesteld alarm geactiveerd wordt of als het slimme alarmsysteem een melding geeft. Je kan ook steeds de volledige historiek van de notificaties en alarmen raadplegen.

Welke rechten heb ik als gebruiker?

Als Jane-gebruiker heb je bepaalde rechten, die je in detail kan terugvinden op onze website (https://www.jane.be/nl/privacy-beleid).

Je bent uitgenodigd in de zorgkring. Wat nu?

Als lid van de zorgkring krijg je meldingen over jouw oudere. De hoofdverzorger, die jou in de zorgkring uitgenodigd heeft, is mogelijk niet altijd beschikbaar in het geval van nood. Het is dus ook aan jou om te reageren en snel actie te ondernemen. De hoofdverzorger en de oudere vertrouwt dit aan jou toe en je mag trots zijn dat je actief deelneemt aan de zorg van jouw oudere.