Seniorenresidentie Meulenberg

"Iedereen is veel gerust met Jane. Ons team én onze bewoners"

Ik ben al sinds dag één actief in Meulenberg, in verschillende gedaantes, in oktober 2020 vier ik al mijn 18de jaar hier. We voelden al lang dat we een alternatief moesten vinden voor de alarmknoppen die we gebruikten. Het was een logge, dure constructie waarmee we ons bovendien niet langer gerust voelden. Na een tijdlang rondkijken, kwamen we bij Jane terecht en dat was meteen de juiste match! Iedereen is veel geruster met Jane, ons team én onze bewoners. Zo krijgen we bijvoorbeeld elk alarm gelijktijdig op drie manieren binnen: via telefoon, sms en via de app op de tablet aan de receptie. Vroeger bleef er altijd angstvallig iemand bij de telefoon, want stel je voor dat we een alarm misten. Nu zijn we zeker dat - zelfs als er even teveel lawaai is om het telefoontje te verstaan - we de info ook nog eens per sms en in de app krijgen. De reactiesnelheid is ook enorm gestegen nu wij rechtstreeks waarschuwingen krijgen, in plaats van via een callcenter. Binnen de 90 seconden is er nu altijd iemand ter plaatse. Dat redt levens! En dat willen we blijven doen.

Het team van Jane denkt gelukkig mee wanneer we vragen of suggesties hebben, zo werken ze nu aan uitbreidingen die vluchtgedrag - bij beginnend dementerende bewoners - zouden kunnen melden. Door de toekomstgerichte technologie, is er nog veel mogelijkheid tot uitbreiding. De samenwerking was van bij de start heel aangenaam en we zijn ook heel tevreden van de totaaloplossing. Jane omschrijven? Een innovatieve en betaalbare alles-in-één oplossing met een toekomstgerichte visie die ons helpt om onze bewoners zo lang mogelijk bij ons te houden. En daar doen we het voor, natuurlijk!

Kris Van Doninck, Directeur Meulenberg

S46A7861_Breder

“Zonder Jane had ik hier misschien niet meer gezeten. Ik wil niet meer zonder!"

Dat klinkt dramatisch maar het is waar. Ik krijg injecties om weerwerk te bieden aan mijn kanker en af en toe verslappen mijn spieren daar volledig door. Dan zak ik in elkaar waar ik sta en kom ik niet altijd even zacht terecht. Ik heb mijn Jane-alarmknop dus al een paar keer nodig gehad en elke keer stond hier binnen de 90 seconden iemand van Meulenberg om mij te helpen (Marcel woont in een assistentiewoning van Seniorenresidentie Meulenberg in Beveren, red.). Dat is veel sneller dan met mijn vorige alarmknop van de mutualiteit, die ik vóór Jane gebruikte. Mijn zoon is trouwens een gadget-freak eersteklas, dus die is ook content. (lacht) Ik wil in ieder geval niet meer zonder!”

Marcel Weyns, Jane-gebruiker

Contacteer ons

Benieuwd wat Jane voor jou kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om kennis te maken