Zoveel meer dan een alarmknop

Jane is een toekomstgerichte zorgoplossing die alarmknoppen, zorgregels en patroonherkenning combineert. Hiermee verlagen we de werkdruk van zorgverleners en verhogen we de veiligheid van zorgvragers — zowel binnen als buiten de muren van zorginstellingen.

Geen onvoorziene kosten

Jane is een draadloze plug & play-oplossing die je, indien gewenst, zelf kan installeren. Infrastructuurwerken zijn niet nodig en alles wordt beheerd in de cloud.

Gemaakt om te (ont)zorgen

Jane biedt een oplossing op maat van elke situatie, voor zowel intramurale als extramurale zorgprojecten — zonder de zorgteams extra te belasten.

Klaar voor de toekomst

Jane kan makkelijk gekoppeld worden aan andere systemen via een standaard open API en biedt zo een geïntegreerde, toekomstgerichte oplossing voor duurzame ouderenzorg.

hello_georgette

 

Nieuw: audiofunctie

Jane gaat nog een stapje verder in het ontzorgen van de zorgkring. Bovenop de slimme combinatie van bewegingssensoren, alarmknoppen en de handige Jane-app voegen we nu een handige audiofunctie toe.

 

Kenmerken:

  • 24/7 gerust
  • Je hoeft geen hoorn op te nemen
  • Mogelijke koppeling met een zorgcentrale

    button

 

testimonial-img

Iedereen is veel geruster met Jane. Ons team én onze bewoners.”

Seniorenresidentie Meulenberg ging op zoek naar een alternatief voor hun bestaande alarmknoppen. Jane bood hen een alles-in-één oplossing met een toekomstgerichte visie.

Dagelijks vertrouwen onze partners op Jane als personenalarm:

gezindsbond-gray
familiehulp-gray
farmaline-gray
meulenberg-grey
voor-thuis-mobile

Ook voor thuis

Je ouders, grootouders, … helpen om zolang mogelijk zelfstandig thuis te wonen? Met Jane kan het.

voor-thuis-mobile-bg