‘Onze missie is om het leven van families makkelijker te maken en wie weet wel echt mensenlevens te kunnen redden.’

circle-gradient-2
Het Jane-team
slide-7

Een initiatief voor alleenstaande ouderen

Jane wil een innovatieve, warme en menselijke oplossing bieden voor een van de grootste uitdagingen van de komende decennia: de vergrijzing.

Jane wil bewust bijdragen aan een duurzame samenleving. Verschillende maatschappelijke uitdagingen beheersen vandaag de media, zoals bijvoorbeeld de vergrijzingsproblematiek. We willen een vernieuwende oplossing creëren om ouderen bij te staan op belangrijke momenten in hun leven.

De vergrijzing is zonder twijfel een van de allergrootste maatschappelijke uitdagingen. Onze levensverwachting stijgt, de druk op de pensioenen neemt toe en de kosten voor woonzorgcentra zijn torenhoog. Bovendien gaat het vergrijzingsproces in de komende decennia een ongeziene versnelling tegemoet. Daarom wil Jane ouderen langer van hun eigen woning laten genieten.

Onze missie

Jane wil een innovatieve, warme en menselijke oplossing bieden voor een van de grootste uitdagingen van de komende decennia: de vergrijzing.

Een initiatief van Belfius

Belfius wil bewust bijdragen aan een duurzame samenleving en inspireren door uitdrukkelijk de enorme maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

Als bank-verzekeraar en als motor en innovator van de Belgische economie heeft Belfius de knowhow en verbindende kracht om vernieuwende oplossingen te creëren voor deze uitdagingen en hiermee klanten bij te staan op elk belangrijk moment in hun leven.

 

icon-privacy
100% privacy gegarandeerd

Jane registreert enkel bewegingen en maakt geen geluid- of beeldopnames.