Happy ageing, daar doen we het voor

Jane zet zich in om een duurzame vorm van ouderenzorg te creëren, met behulp van een slimme woontechnologie voor zowel thuis als in zorginstellingen. Met deze slimme zorgtechnologie willen we een dubbel doel dienen: ervoor zorgen dat ouderen en zorgbehoevenden langer zelfstandig kunnen wonen en tegelijk ook de mensen die voor hen zorgen, ontzorgen.

Een zorgmodel zonder muren

Iedereen wil zolang mogelijk thuis blijven wonen, maar wel op een veilige manier en met toegang tot professionele zorg. Jane biedt ondersteuning aan ouderen die nog thuis wonen, met hun familie of vrienden als zorgkring. Wordt die zorg te zwaar, dan kan Jane ook gekoppeld worden aan bv. een woonzorgcentrum of thuiszorg. Zo creëren we een ecosysteem tussen alle partijen en kunnen zorgvragers in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Dit is een vernieuwend, gemengd zorgmodel dat mee een antwoord biedt op de huidige én toekomstige zorguitdagingen en zo een duurzaam model van welzijns- en ouderenzorg ondersteunt.

Wie is Jane?

Jane is made in Europe door een team van gedreven specialisten. We ontwierpen een systeem dat zorgt voor een maximale gemoedsrust, dat enorm efficiënt en ook gebruiksvriendelijk is. Bovendien vinden we het belangrijk om onze klanten een toekomstgerichte oplossing op maat te bieden. Wij denken dus graag mee hoe we jouw specifieke noden kunnen beantwoorden. 

Jane is gecertificeerd door

Iriscare-gray