Hoeveel kost Jane?

Om Jane te kunnen gebruiken heb je zowel de kit als een abonnement nodig.

Je kan een Jane-kit aankopen voor € 319 (alle belastingen inbegrepen). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van bij welke verdeler je de kit aankoopt. Voor deze prijs zal je de volledige Jane-kit ontvangen, inclusief 1 Jane-hub, 6 Jane-bewegingssensoren, 3 Jane-noodknoppen, 1 stroomkabel, 1 ethernet kabel en 12 AA batterijen.

De eerste 6 maanden van het abonnement krijg je gratis, zodat je ruim de tijd hebt om Jane te leren kennen.

Na het aankopen van de Jane-kit, kan je een profiel aanmaken op het Jane-platform. Hier dien je de nodige betalingsgegevens in te vullen, dewelke nodig zijn voor de maandelijkse afrekening van € 14,95 (inclusief alle belastingen) om het Jane-platform te kunnen gebruiken. Als exclusief lanceringsaanbod ontvang je momenteel 6 maanden gratis gebruik van de volledige toepassing zonder dat je hiervoor aangerekend zal worden.  

Ontvang 6 maanden gratis Jane-service 

FAQ

Hoeveel kost de Jane-oplossing?

Je kan een Jane-kit aankopen voor € 319 (alle belastingen inbegrepen). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van bij welke verdeler je de kit aankoopt. Voor die prijs zal je de volledige Jane-kit ontvangen. Die bestaat uit 1 Jane-hub, 6 Jane-bewegingssensoren, 3 Jane-noodknoppen, 1 stroomkabel, 1 ethernetkabel en 12 AA-batterijen.

Moet ik een maandelijks abonnement nemen om de Jane-oplossing te gebruiken?

Ja, dit is nodig om toegang te krijgen tot de Jane-applicatie en zijn volledige functionaliteiten. De maandelijkse kostprijs bedraagt € 14,95 (alle belastingen inbegrepen). Als exclusief lanceringsaanbod zal je momenteel alle functionaliteiten gedurende 6 maanden gratis ontvangen.

Hoeveel dien ik per maand te betalen?

Na het aankopen van de Jane-kit, kan je een profiel aanmaken op het Jane-platform. Hier dien je de nodige betalingsgegevens in te vullen, die nodig zijn voor de maandelijkse afrekening van € 14,95 (inclusief alle belastingen) om het Jane-platform te kunnen gebruiken. Als exclusief lanceringsaanbod zal je momenteel alle functionaliteiten gedurende 6 maanden gratis ontvangen.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kan je abonnement door een e-mail te sturen naar info@jane.be. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Is er een garantie op het product?

Jazeker, wij volgen de wettelijke garantietermijn van 2 jaar, opgelegd volgens de Belgische wetgeving. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op onze website: Garantie