Technische ondersteuning

Heb jij vragen over Janes kit en systeem?  Hier vind je het antwoord! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je niet vindt wat je zoekt. 
 

FAQ

Wat doen de sensoren? Zijn dit camera's?

De sensoren detecteren enkel beweging en sturen enkel data omtrent het al dan niet aanwezig zijn van beweging in een bepaalde ruimte op een bepaald tijdstip. Op basis van deze informatie zal het systeem de gewoontes analyseren en de gebruiker op de hoogte stellen indien er iets ongewoons gebeurt. De sensoren maken geen camerabeelden.

Wat is de hub die in de kit zit? Waarom heb ik die nodig?

De hub is een kleine, centrale verwerkingscomputer. Die zal alle gegevens van de bewegingssensoren en noodknoppen doorsturen naar de Jane-app via de internetverbinding. De hub moet verbonden zijn met het stroomnet en een actieve verbinding hebben met het internet om de gegevens te kunnen doorsturen.

Hoe vervang ik de batterijen van mijn sensoren?

Om de batterij te vervangen, dien je eerst het het beschermkapje van de bewegingssensor te verwijderen. Dit kan door bovenaan op het lipje met reliëf te duwen en het kapje weg te kantelen van de bewegingssensor. Hierna kan je de batterijen makkelijk verwijderen en nieuwe batterijen plaatsen. Zorg ervoor dat je telkens het juiste batterijtype gebruikt (standaard AA-batterijen) en dat je ze correct in de houders plaatst (dus niet ondersteboven).

Waarom werkt het systeem niet als de woning meerdere bewoners heeft?

De bewegingssensoren detecteren bewegingen in de ruimtes waar ze opgesteld staan. De sensor kan geen onderscheid maken tussen wie of wat die beweging geïnitieerd heeft.